Rozkošššný dotek 1 je konečně i ONLINE! Objevte s námi svět rozkošššného doteku z pohodlí domova..:)

Otevřeli jsme pro vás kamennou prodejnu Rozkoššš!

Už od samého začátku jsem měla jasnou vizi, že by měl existovat obchod s erotickými hračkami pro ženy, který by byl něžný, smyslný a hravý. Chtěla jsem vytvořit prostředí, kde by se cítily dobře i ty nejvíc stydlivé ženy a hlavně- aby se žádná z nich nebála vstoupit. Přála jsem si bezpečné a příjemné prostředí s osobním přístupem pro každého zákazníka. A tak přišla Rozkoššš.

Od e-shopu jsem nakonec stejně dospěla k odvážnému kroku otevřít si kamennou prodejnu v centru Brna. I když jsem vůbec nevěděla do čeho jdu, štěstí přeje odvážným a moje vize byla silnější než všechny strachy. Rozkoššš prostě chtěla být vidět! 

Cesta k otevření Rozkoššše byla velmi divoká a za každým rohem čekalo další překvapení, které čekalo, jak se k němu postavím. Nakonec se ale vše povedlo a Rozkoššš se 21.10.2022 v 19:21 slavnostně rozsvítila! Aktuálně fungujeme ve zkušebním režimu, ale od 2.11.2022 by měla být Rozkoššš připravena v celé svojí kráse a jedinečnosti. 

Pokud půjdete po ulici Starobrněnská, určitě nás neminete...naláká vás buď smyslné světlo, provokativní výloha nebo opojná vůně, která vás dovede až dovnitř..

Moc se na vás těším, s láskou, Zuzana